Actualitatea ambasadei

Lansare Săptămâna produselor românești la Carrefour

În prezența directorului executiv Carrefour Spania, Baitieh Rami, și a primarului orașului Alcalá de Henares, Javier R. Palacios, ambasadorul României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, a participat astăzi, 1 noiembrie 2019, la evenimentul de lansare a Săptămânii produselor românești, găzduit de centrul comercial Carrefour din Alcalá de Henares.

Inaugurarea primei inițiative de acest fel pentru țara noastră se înscrie în demersurile de promovare a produselor și mărcilor românești pe piața spaniolă. În plus, campania își propune să crească accesibilitatea produselor românești în rândul comunității române din Spania.

Lansarea s-a bucurat de o prezență numeroasă, atrăgând atât public român cât și spaniol, care a avut ocazia de a urmări un moment artistic tradițional sau de a degusta preparate românești.

La reușita evenimentului au contribuit sponsorii Mercontrol Estudios de Distribucion, Grupo Integral de Distribucion Gesagui, BlueAir, precum și Restaurant Acasa Alcala, care a oferit un spectacol culinar.

Săptămâna produselor românești se desfășoară in perioada 31 Octombrie - 6 Noiembrie 2019 în 16 magazine Carrefour din Spania.

Rubrică specială pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe - Alegeri pentru Președintele României 2019

01.08.2019

Ministerul Afacerilor Externe a lansat pe pagina oficială de internet o rubrică specială destinată informării alegătorilor români din străinătate…

Sfaturi practice pentru partida de fotbal Spania-România din data de 18 noiembrie a.c. de la Madrid

15.11.2019

Luni, 18 noiembrie, ora 20:45 (ora locală), pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid se va desfășura ultima partidă din preliminariile…

Lista secţiilor de vot din Spania la turul 2 al alegerilpr prezidenţiale 2019

14.11.2019

La turul 2 (22, 23 şi 24 noiembrie 2019) al alegerilor prezidenţiale se păstrează aceleaşi secţii de vot ca la primul tur (8, 9 şi 10 noiembrie). Dacă…