Vize şi servicii consulare

Servicii consulare

Consulatele românești din Spania îşi desfăşoară activitatea cu programare, obţinută prin www.econsulat.ro. Cum funcţionează?

1. Te înscrii pe www.econsulat.ro, alegi serviciul consular dorit și completezi datele cerute.

2. După ce consulatul verifică și confirmă că cererea este completă, accepţi programarea făcută de consulat sau alegi o altă zi şi oră.

3. Vii la sediul consulatului, în ziua și ora pe care le-ai programat, pentru a obține, fără o așteptare suplimentară, documentul dorit.

Pentru uşurinţă, pe canalul de YouTube al Ambasadei (https://goo.gl/8snAEi) sunt videoclipuri explicative care arată, rapid şi simplu, cum să te înscrii şi să ceri aproape orice serviciu consular prin www.econsulat.ro.

Cei care continuă să aibă nelămuriri privind felul în care pot cere un anume serviciu consular prin internet ne pot contacta prin mesaj privat pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ambasada.madrid/) sau la datele de contact de pe site-ul internet al Ambasadei. Cel mai adesea, însă, este de ajuns să fie vizionate videoclipurile explicative, care deja răspund la cele mai frecvente întrebări trimise de cetăţeni români.

 

Click aici pentru noile taxe de servicii consulare, începând cu data de 01 februarie 2017.

Servicii consulare mai rapide şi mai sigure prin www.econsulat.ro

30.03.2017

Numeroşi cetăţeni români au beneficiat deja de avantajele www.econsulat.ro: economie de timp (vii la sediul consulatului în ziua şi la ora…

Întâlniri în Spania cu patronatele şi autorităţile de stimulare a întreprinderilor mici şi mijlocii

25.05.2017

La 24 mai, Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din România, a avut reuniuni de lucru cu…

Seminarul “Oportunităţi de afaceri cu România" organizat de Ambasadă

25.05.2017

La 23 mai, la Madrid a avut loc seminarul economic “Oportunități de afaceri cu România”, organizat de Ambasada României în Regatul Spaniei, în…